Nieco inne połączenie pomidorów i mozzarelli. Sos koperkowy jest do tego połączenia idealny.
![DSC_0860a](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossless,ret_img,w_500,h_752/https://www.kuchniabazylii.pl/wp-content/uploads/2014/09/DSC_0860a-680x1024.jpg)
– pomidory czerwone
– pomidory żółte
– ser mozzarella
Sos
– pęczek koperku
– łyżka cukru
– 2 łyżki cytryny
– 4 łyżki oliwy z oliwek
![DSC_0863a](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossless,ret_img,w_752,h_500/https://www.kuchniabazylii.pl/wp-content/uploads/2014/09/DSC_0863a-1024x680.jpg)
Smacznego!
Nieco inne połączenie pomidorów i mozzarelli. Sos koperkowy jest do tego połączenia idealny.
– pomidory czerwone
– pomidory żółte
– ser mozzarella
Sos
– pęczek koperku
– łyżka cukru
– 2 łyżki cytryny
– 4 łyżki oliwy z oliwek
Smacznego!
0 komentarzy