Przystawki/ Śniadania

Grzanki z kozim serem, figami i rukolą

Na śniadanie, przekąskę, kolację.

IMG_5259
Składniki

– bagietka

– ser kozi do smarowania

– rukola

– figa

– oliwa z oliwek

IMG_5250

Kroimy bagietkę, smarujemy kromki oliwą z oliwek, wkładamy do piekarnika do momentu, aż się nieco zrumienią. Nastepnie wyjmujemy i smarujemy serkiem, nakładamy rukolę i figę pokrojoną w plastry. Wkładamy grzanki do piekranika na minutę-dwie, aby się nagrzały. Gotowe! 🙂

  
    

Może ci się spodobać

1 komentarz

  • Reply
    Anna Sudoł
    05/10/2014 at 12:08

    Bardzo lubię takie przekąski 🙂 do tego ślicznie się prezentują na zdjęciach!

  • Leave a Reply

    Optionally add an image (JPEG only)

    Top